Kaspersky Internet Security 2018

9.3

Sikkerhed

10.0/10

Brugervenlighed

9.5/10

Funktioner

9.5/10

Ydelse

8.5/10

Pris

9.0/10

Fordele

 • Bedst i test hos Alt om Data, Komputer for Alle og flere andre
 • Så brugervenligt at alle kan finde ud af det
 • Mange funktioner
 • Lavt ressourceforbrug
 • God værdi for pengene

Ulemper

 • Ekstra ressourceforbrug over usikre forbindelser
 • Der er ikke 24/7 support

Kaspersky Internet Security 2019 er et af de bedste antivirusprogrammer overordnet set lige pt. Det har mange gode og smarte funktioner. Sikkerheden er i top og prisen er fornuftig!

Er det alt hvad du behøver at vide? så kan du bare læse mere her.

Vil du i stedet gerne være sikker på at Kaspersky antivirus er det rigtige valg for dig, så har vi heldigvis lidt flere informationer til dig. Det er svært at skrive noget negativt om Kaspersky, men skal vi nævne noget skal det være at antivirusprogrammet bruger en del af computerens ressourcer når den arbejder over usikre forbindelser. Her kommer antivirus programmet lidt på arbejde, og derudover er der ikke 24/7 support. Bortset fra disse to lidt mindre punkter, så er vi her på Antivirustest.dk meget meget glade for Kaspersky Internet Security 2019.

Kaspersky Internet Security 2019 fåes i 3 versioner:

 1. Anti-Virus (Standardversionen til computer og kun med antivirus programmet)
 2. Internet Security (En deluxe version med beskyttelse af både PC, Mac og telefoner og flere gode ekstra features)
 3. Total Security (Premium programmet med fuld beskyttelse hele vejen rundt)

Kaspersky antivirus – Sikkerhed

Kaspersky er et traditionelt antivirusprogram og samler data om skadelige filer og malware generelt fra mere end 400 millioner computere verden over. Det vil sige, at hvis der bare har været en anden computer i kontakt med et skadeligt program, så hjælper det dig. Kaspersky samler disse informationer og sender løbende opdateringer ud til dit antivirusprogram, så kan alle jer der bruger dette program sammen beskytte jer mod malware og andre trusler online.

Igennem meget lang tid er Kaspersky blevet tildelt “Top-Product” fra det uafhængige organisation AV-test.org. De har givet Kaspersky topkarakter igennem flere år, og her i 2019 får de også topkarakter. Af de flere tusinde vira som testorganisationen har sendt afsted mod dette antivirusprogram, ja så har antivirusprogrammet fanget intet mindre end 100%. Det er simpelthen uovertruffen flot. Derudover var der ingen falsk positive der blev taget. Dvs. filer som i øjnene på et antivirusprogram kunne ligne en virus, men ikke er det. En falsk positiv vil blive sat i karantæne til gene for brugeren som formentlig skal bruge filen, men det problem er løst.

Kaspersky antivirus – Brugervenlighed

I et simpelt og meget brugervenligt design ledes du rundt i de mange funktioner. Det er er nemt at finde rundt, men har du brug for hjælp er der også en del hjælpefunktioner inkluderet. Der er mulighed for at at indstille sproget til dansk.  Der er ikke 24/7 support, hvilket er noget nær den eneste kritik vi har af Kaspersky, og årsagen til at vi ikke kommer op på 10/10 i rating. I dagligdagen er det et fedt program der er nem at bruge og finde rundt i.

Kaspersky antivirus – Funktioner

Kaspersky kommer i 3 versioner og i basis versionen Anti-virus finder du de mest essentielle funktioner. Skal antivirus programmet anvendes på computere der også bruges af børn, så vil vi nok anbefale som minimum at tage Internet Security pakken, da man her får hjælp til at beskytte sig mod indtrængen på sociale medier, webcam overtagelse med videre.

Der er mange funktioner og stort set alt hvad man ønsker sig kan fås i de forskellige sikkerhedspakker.

Anti-virus

I standardversionen Kaspersky Anti-Virus finder du følgende funktioner:

 • Prisvindende antivirusbeskyttelse
 • Spamfilter
 • Antiphishing
 • Avanceret opdatering af software
 • Sikker forbindelse til brug i fx lufthavne
 • Sikker surfing der advarer mod skadelige hjemmesider
 • On-screen keyboard

Internet Security

Udover ovenstående i standardversionen får du i denne deluxe version også

 • Safe Money – sikkerhed når du shopper på nettet eller bruger netbank
 • Familiesikkerhed – styring af brug af sociale medier
 • Webcamp beskyttelse, der sikrer at ingen uvedkommende klamme typer kigger med
 • Identitetsbeskyttelse
 • Firewall
 • Netværksovervågning

Total Scurity

I dette premium produkt får du alt hvad Kaspersky har at byde på. Der er sikkerhed i mange forskellige former og udover ovenstående funktioner får du her også følgende:

 • Password manager
 • Ekstra sikkerhed til børn
 • Online backup og kryptering af filer.

Kaspersky antivirus – Ydelse

Generelt er præsterer Kaspersky rigtig godt. Det er sjældent du vil opleve at den stjæler din computerkraft. Hvis du godt kan lide at game er der også en gamer mode tilgængelig. Den virker sådan at når computeren bruger al sin power på at præstere i et spil, så forstyrer antivirus programmet ikke. Computeren skal jo helst prioritere de vigtigste programmer og det hjælper dette program dig med.

Et lille minus er når der arbejdes over usikre forbindelser. Fx sidder du i en lufthavn og bruger deres netværk, så ser det ud til at ressourceforbruget stiger markant. Her er det Kaspersky der arbejder på højtryk for at sikre ingen skadelig software rammer din computer. Det er selvfølgelig godt, men kan også virke lidt forstyrende, hvis computeren ikke er den stærkeste.

Kaspersky antivirus – Pris

Pris vs kvalitet hænger godt sammen men leder du efter det absolut billigste antivirusprogram, så er det her nok ikke sagen. Køber du den store pakke til en enhed, så er ca. 599 kr da en del penge, men tilgengæld får du også online backup med. Bruger du programmet til hele familien, dvs. 5 enheder, ja så er totalprisen ca. 900 kr., men så får du også den totale pakke på alle computere til små penge per enhed.

Den midterste pakke Kaspersky Internet Security har en rigtig god pris. Den er absolut meget anbefalelsesværdig herfra, hvis du kun skal bruge den på en enhed.

Historien bag

Virksomheden ejes af Kaspersky Labs Limited i Storbrittanien, og med mere end 3600 højt uddannede specialister dækker de alle facetter på sikkerhedsområdet. Firmaet blev grundlagt i 1997 og har lige siden vækstet og bl.a. startet kontorer op i det meste af verden. I dag er over 400 millioner brugere og 270.000 virksomheder dækket af Kaspersky Labs sikkerhedssoftware.

Konklusion

Vil vi anbefale dig at bruge dette antivirus program – ja det vil vi helt sikkert. Der er mange rigtig gode løsninger. Er du ude efter et system der kan dække alle familiens computere såvel iMac som PC, så er dette et rigtig godt bud. Stor anbefaling herfra.