Antivirustest.dk er en gratis service udviklet til at hjælpe brugere i Danmark med at finde det bedst egnede antivirusprogram og sikkerhedssoftware til det aktuelle behov. Nogle har brug for lidt andre skal have dækket alle familiens computere med sikkerhedssoftware. Det vil vi gerne hjælpe med.

Dette er gratis da vi får en lille kommission for de køb som brugerne af siden foretager igennem Antivirustest.dk. Denne affiliatekommission har ikke indflydelse på vores bedømmelse af de enkelte antivirus programmer da vi bl.a. lægger vi stor vægt på hvad hvad de største cybersecurity software organisationer finder af fejl og mangler i de enkelte antivirus programmer. Det har heller ikke indflydelse på den pris du evt. skal betale for det enkelte produkt. Forskellen er blot at følger du vores links får vi en lille kommission for vores arbejde, og hvis du vælger at købe uden om vores links, så beholder antivirusfirmaet selv hele fortjenesten.

Det er vigtig at pointere at Antivirustest.dk ikke selv sælger antivirusprogrammer – al køb du vælger at foretage på baggrund af vores anbefalinger foregår direkte mellem dig og leverandøren af sikkerhedssoftwaren.

 

miljoe-pakning-badge-300x300

 

Har du brug for at kontakte os – kan du gøre igennem nedenstående formular (husk angivelse af email-adresse):

[email protected]