Bullguard Antivirus

9.4

Sikkerhed

10.0/10

Brugervenlighed

9.0/10

Funktioner

10.0/10

Ydelse

9.0/10

Pris

9.0/10

Fordele

 • Mange gode funktioner
 • Sikker antivirus
 • Lavt ressourceforbrug når det kører
 • God backup
 • Forældrekontrollen fungerer godt

Ulemper

 • Nye trusler har tidligere været et problem
 • Premium Protection er højt prissat

Et gammelkendt navn i sikkerhedsbranchen er Bullguard antivirus. Bullguard blev startet op af to danskere i 2001, og er siden solgt til et engelsk selskab, men lever dog videre i det oprindelige navn. Bullguard er et af de mest alsidige sikkerhedsprogrammer, og tilbyder et ganske glimrende antivirusprogram, men det er ikke det de er kendt for. Bullguard har et af markedets største udvalg af funktioner inkluderet i deres sikkerhedspakke. I deres programpakke får du mange forskellige funktioner såsom fx. firewall, sårbarhedsscanner, online backup og pc-optimering. Bullguard fåes med dansk sprog, så her kan alle være med. Bullguard har private hjemmecomputere og små/mellemstore virksomheder som deres målgruppe. Fordelen ved at vælge et sikkerhedsprogram med dette fokus er at de vil fortsætte med at udvikle og forbedre ligepræcis de produkter som du har mest brug for. Bullguard har 3 forskellige sikkerhedspakker med varierende indhold. Dog er det fælles for alle 3 sikkerhedspakker, at der er lidt mere i hver pakke end hos tilsvarende udbydere.

 • Bullguard Antivirus: Det er basisprogrammet indeholdende antivirusprogrammet og lidt forskellige funktioner. Abonnementet dækker 1 computere til 1 bruger
 • Bullguard Internet Security: Skal Bullguard også sikre dine børns computere, så er dette et godt program. Abonnementet dækker flere computere/tablets/telefoner.
 • Bullguard Premium Protection: Vil du være på den sikre side og ønsker du at centrallisere din sikkerhed, så er premium protection det løsning du skal vælge. Den dækker også flere brugere og enheder.

Der er 60 dages prøvetid, så du risikerer ikke noget ved at teste programmet af. Derudover er der 30 dages money back garanti, så er du utilfreds med det du har betalt for, kan du indenfor de 30 dage få pengene tilbage. Der er 24/7 support på alle pakkerne, så er du kommet i problemer kan du altid uanset tidszone ringe og få hjælp.

 

Bullguard Antivirus – Sikkerhed

Sikkerhedsprogrammet dækker som omtalt mange funktioner, men det vigtigste og hovedårsagen til at du læser med her er for at få et ordentligt antivirusprogram. Det har Bullguard helt sikkert. I seneste test hos AV-Test.org fangede de 100% af alle vira. Det er jo ikke så tosset og kan man forlange mere – nej det synes vi her på antivirustest.dk ikke at man kan. Igennem lang tid har Bullguard scoret  topkarakteren 6.0 i deres antivirustest hos AV-test.org. Eneste lille minus er at de i seneste test fangede en enkelt falks positiv fil. Altså en fil Bullguard troede var med virus, men som ikke var det. Det er dog i bagatelgrænsen og højest sandsynligt ikke noget du vil bemærke i det daglige.

Bullguard Antivirus – Brugervenlighed

Det er nemt at finde rundt – programmet er bygget logisk op med fine ikoner og overskrifter der giver indsigt. Der er andre programmer der har et federe og lidt mere strømlinet layout af deres brugermenu. Generelt set er det dog ikke en svaghed vi har de store problemer med. En lækker detalje er at der er 24/7 support. Det er noget alle kan gøre brug af, og har du problemer med programmet eller har Bullguard ikke fanget in virus, så kan du fange dem på chatten. Den engelske chat er tilgængelig 24/7, mens den danske kun er tilgængelig i hverdagene mellem 9 og 17. Bullguard menu

Bullguard Antivirus – Funktioner

Det er her Bullguard overstråler de andre i branchen. Er du til mange funktioner og fede features så kunne dette være lige præcis dit kommende sikkerhedsprogram. I basispakken “Antivirus” får du rigtig mange gode funktioner, og mange flere end i andre tilsvarende programmer. Gamebooster er et patenteret program der sikrer at din computer yder optimalt under spil.

I mellempakken Internet Security får du familieprogrammerne med som forældrekontrol og online backup. Det er faktisk den billigste komplette pakke du kan få, og noget man normalt skal i premiumpakken for at få. Forældrekontrol er din måde at sikre på at dine børn ikke får besøgt hjemmesider du ikke ønsker de skal se på, du kan sætte filtre på søgefunktionerne og begrænse deres online tid, overvåge aktiviteten og muligheden for at blokere for bestemte programmer.

Premiumpakken virker måske lidt tynd, men det store er her hjemmenetværksscanneren. Det kontrollerer hele dit netværk og alle de ting der er forbundet til det. Det er fx fjernsyn, telefoner, babyalarmer, højtalere, computere, termostater og alt muligt andet du har koblet op på dit netværk. Netværket er ikke stærkere end det svageste led, og det er her denne scanner kommer til sin ret.

 Antivirus

Den mindste pakke du kan købe hos Bullguard er denne og indeholder følgende basisfunktioner:

 • Antivirus
 • Antispyware
 • Next gen anti-malware
 • Beskyttelse mod ransomware
 • Sikker browsing
 • Antiphishing
 • Sårbarhedsscanner
 • Automatiske opdateringer og opgraderinger
 • Game Booster
 • BullGuard-konto
 • Support 24/7

Internet Security

Den mellemste pakke er hvad vi betegner som en familiepakke. Udover alle ovenstående funktioner får du også følgende:

 • Firewall
 • Forældrekontrol
 • PC-optimering
 • Online backup

Premium Protection

Toppakken hos indeholder alle ovenstående funktioner og yderligere disse to funktioner.

 • Identitetsbeskyttelse
 • Hjemmenetværksscanner

 

Bullguard antivirus – Ydelse

I ydelsestesten host AV-test.org scorer Bullguard topkarakter og præsterer bedre end konkurrenterne på flere parametre. Især er de gode når der surfes hjemmesider. Her er Bullguard rigtig god og scorer højt i deres test. Skal der nævnes et lille minus er det nok under installation af nye programmer. Her ligger de lidt under industristandard. For os at se er det dog vigtigere at den daglig gøren og laden fungerer, mens ydelsen installationer er mindre vigtig.

Bullguard Antivirus – Pris

Prisen ligger på niveau med andre lignende sikkerhedsprogrammer. Der er her mange funktioner inkluderet og generelt får du mere for pengene her end hos andre. Er du ikke tilfreds, så er der mulighed for at få pengene tilbage inden for 30 dage. Er du ikke helt overbevist endnu, så kan du prøve antivirusprogrammet gratis i 15 dage, den mellemste pakke Internet Security kan du prøve i helt op til 60 dage før du skal betale en krone. Den store pakke giver 30 dages gratis test. Herfra anbefaler vi at du tester programmet af inden du køber. Det giver tryghed, men tilgengæld er vi også ret sikre på at du bliver hængende efter prøveperioden er udløbet.

BullGuard Antivirus 2018 Edition

BullGuard Internet Security 2018 Edition

BullGuard Premium Protection 2018 Edition

Historien bag

I 2001 startede Morten Lund og Theis Søndergaard Bullguard i Danmark, der ønskede at sikre sig mod hackere, virus og andre skadelige programmer. Det lykkedes dem ret godt, og i 2008 blev de partnere med Steel Series og udviklede den første sikkerhedspakke specielt designet til gamere. Siden er firmaet solgt videre og i dag er firmaet på engelske hænder.