Antivirus er fuldstændigt ligesom pensionsordninger og forsikringer. Det er nødvendigt, men det er også lidt kedeligt og en lille smule kompliceret, og noget de fleste skal tage sig sammen til at sætte sig ind i.

Til gengæld er det absolut værd at investere både din tid og dine penge i. Skulle du være uheldig og få inficeret en eller flere af dine enheder, kan det have store konsekvenser for dig, dit privatliv og dine data.

I nedenstående anmeldes Bitdefender, som er et godt bud på et allround sikkerhedsprogram til din elektronik. Anmeldelsen er på baggrund af Bitdefenders Total Security produkt. De udbyder også andre løsninger.

Fordelene er kort:

  • Høj sikkerhed
  • Minimum påvirkning af hastighed
  • Et abonnement – flere enheder

Bitdefender og sikkerhed

Bitdefender scorer 5,94 ud af 6 på sikkerhed. Det er højere end deres umiddelbare konkurrenter. Dine enheder vil blive beskyttet både mod virus, malware, ransomware og zero-day angreb.

Herudover giver sikkerhedsprogrammet dig mulighed for at kontrollere dine børns onlineaktiviteter. Du kan både styre deres skærmtid, filtrere uønsket indhold fra og følge med i deres aktiviteter fra en anden enhed.

Sikkerhed er den primære funktion for et antivirusprogram. Det skal sørge for, at du og din familie trygt kan bevæge jer rundt på internettet. Både når de voksne skal bruge netbanken. og når børnene går på sociale medier.

Præcis ligesom med forsikringer og pension er det ikke det mest spændende indkøb, men til gengæld giver det tryghed og ro i maven. Og det kan betyde mange omkostninger ikke at få det på plads. Internettet giver dig og dine mange muligheder, men der kan også være store risici, hvis ikke du sørger for at beskytte dig ordentligt.

Bitdefender og hastighed

En af grundene til, at det kan være svært at tage sig sammen til at få installeret et sikkerhedsprogram på dine enheder, er at det kan være irriterende. Mange har oplevet, at det gør enheden langsommere. Også her er Bitdefender foran de nærmeste konkurrenter. På en skala fra 1 til 6 hvor 6 er bedst, scorer sikkerhedsprogrammet 5,81. Samtidig kan Bitdefender Total Security se, når du f.eks. ser en film eller gamer, og det afbryder dig ikke på de tidspunkter med diverse notifikationer.

Et abonnement til flere enheder

Dit Bitdefender abonnement kan bruges på 5 eller 10 enheder alt efter, hvilket type du vælger. Så når du først har taget beslutningen, så er det blot at få installeret de på alle de enheder, du har.

Bitdefender beskytter dit privatliv

Med Bitdefender får du også et redskab til at beskytte dit privatliv online. F.eks. giver Bitdefender dig besked, hvis et program beder om adgang til dit webcam og mikrofon.

Du får også indbygget VPN, som krypterer op til 200 MB pr. dag, hvis du skulle ønske det.

Pris

Du bestemmer selv prisen på dit Bitdefender Total Security abonnement. Jo længere du binder dig for, jo billigere bliver det. Desuden er der tre forskellige pakker, som du kan vælge imellem alt efter, hvor stort dit behov for online sikkerhed er.